Akçayurt İlkokulu

Vizyon: Türk Milli Eğitiminin amaçları ile Atatürk İlke ve İnkılapları doğrultusunda demokratik, laik, insan sevgisine sahip; ulusun örf ve adetlerine bağlı, ülkemizi gelişmiş ülkeler düzeyinin üstüne çıkaracak,tüm çalışanları ve öğrencileri ile üst düzeyde verimli çalışan, eğitim-öğretim çalışmaları, sosyal ve sportif faaliyetleri , okul çevresi ve ilişkileriyle dikkat çeken bir okul ortamı oluşturmaktır.

Misyon: Çocuklarımızı geleceğe en iyi şekilde hazırlamak, onların; kişilikleri gelişmiş, üretken, kendisi ve çevresi ile barışkın kişiler olarak yetişmeleri için gerekli bütün önlemleri almaktır.Öğrencilerimizin, velilerimizin, öğretmenlerimizin, yönetici ve destek personelimizin, kısacası bütün okul toplumu olarak, birlik ve dayanışma içinde çalışarak , en iyiye gitmek hedefimizdir.

Başarılar:

Saatler: 08:30 - 12:20
Isınma: KALORİFER
Yabancı Dil: İNGİLİZCE
Lojman: 1 - Akçayurt ilkokulu lojmanı okul içerisinde olup 2 odası bulunmakta,mutfak,tuvalet ve banyo içerisinde bulunmaktadır.
Servis Bilgisi: ÖZEL SERVİS
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://976487.meb.k12.tr

Adres - HİLALLİ MAH. AKÇAYURT KÜME EVLERİ NO 78 HALFETİ / ŞANLIURFA

Öğretim Şekli :TEKLİ ÖĞRETİM

Yerleşim Yeri - HİLALLİ MAHALLESİ AKÇAYURT KÜME EVLERİ

Adres - HİLALLİ MAH. AKÇAYURT KÜME EVLERİ NO 78 HALFETİ / ŞANLIURFA

Ulaşım ÖZEL ARAÇ VE SERVİS İLE

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İL MERKEZİNE 100 KM İLÇE MERKEZİNE 24 KM UZAKLIKTADIR.